Amazing! Accidente de avion care au marcat omenirea! Nu cred ca ati mai vazut asa ceva.
Un grav accident de avion

sursa:Youtube.com

Multe accidente de avion au avut loc in ultimii ani, soldate cu pierderea de vieti omenesti si pagube importante.
La sfarsitul lunii noiembrie 2009, un hidroavion s-a prabusit in Oceanul Pacific, in apropiere de insula Vancouver. 6 persoane si-au pierdut viata in urma prabusirii.Cauzele prabusirii au ramas necunoscute.
In iunie 2009 un avion Airbus 310 s-a prabusit langa Insulele Comore.

Un supravietuitor a fost gasit in urma accidentului avionului. La bordul aeronavei se aflau 153 de persoane. Dintre acestea, trei erau copii, iar 11 erau membri ai echipajului.
In aceeasi luna, in Brazilia un Airbus A330 al companiei Air France care efectua o cursa Rio de Janeiro – Paris s-a prabusit în Oceanul Atlantic, avand la bord 228 de persoane. Nu au existat supravieţuitori.

In ianuarie 2007 in Indonezia un aparat de zbor Boeing 737 al companiei aeriene indoneziene Adam Air, care plecase din Surabaya si se îndrepta spre Manado,s-a scufundat in mare cu 102 pasageri la bord. Accidentul s-a soldat cu 113 morti, 11 dintre acestia fiind membrii echipajului.
In ianuarie 2004 in Egipt un Boeing 737 al companiei egiptene Flash Airlines s-a prabusit în Marea Rosie, la cateva minute dupa decolare.148 de persoane au murit, dintre care 134 erau turisti francezi.

Adauga si tu un comentariu!

comentarii

17. January 2014 by Florin
Categories: Socant | Tags: , | Leave a comment

Leave a Reply

Required fields are marked *


 

test