Singura danseaza, te infioara cat de perfect se misca
Cat de perfect se misca aceasta domnisoara ce te infioara prin miscarile ei perfecte

[videolock url=”http://www.youtube.com/watch?v=JtquoRY88q0″ message=”Pentu vizualizare va rugam sa apasati butonul Share on Facebook. Prietenii vor aprecia gestul! Have Fun!” width=”560″ height=”315″]

Acesta demonstratie de talent te face sa te ridici de pe scaun si sa incepi sa dansezi, incredibil cum danseaza. O domnisoara singura prezita perfectiunea acestui dans. O scoala de dans din cartierul tau care poate sa te invete cum sa te misti, este alegerea perfecta pentru tine. Cauta prin ziare sau pe internet scoli de dans si pregateste-te pentru vara lui 2014.

Ce se poate invata in romania la scolile de dans si cu ce mai vezi pe internet, te pot transforma intr-un dansator desavarsit, de ce trebuie sa dansezi? Dansul iti da ritm vietii tale, dansul te face sa zambesti si sa fii fericit in fiecare zi. Comunica prin dans si incerca sa-i faci pe cei din jurul tau sa zâmbească. ce dans preferi, cu cine preferi sa dansezi, aceste lucruri nu sunt importante; ceea ce este cu adevarat important, e ca sa simti muzica, ea sa fie parte din tine si tu din ea.

Adauga si tu un comentariu!

comentarii

18. January 2014 by Florin
Categories: Senzational | Tags: , , , , | Leave a comment

Leave a Reply

Required fields are marked *